Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Back i råsegel en Gåshuds portal

känn din frusna kropps värme

Magnolians styva skott

mot din vackra gungande rygg

likt gren blommar frodigt

skönhetens flora ut i vår

 

Back i råsegel skota en dag

 Isar vågar bryta i strömmens kanal

En ankrad brygga en gåshuds portal

Ett skepp bordar sakta tiden in

Göm skatten varligt den är din

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-20 05:55



Bookmark and Share


    Bo Malte
fint...
2019-01-23

  danne //
fint å vackert tal.

2019-01-20

  aol
Så vackert fångar du en stund av vår tid i jordelivet.
2019-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP