Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Divas proportioner!

Hon sjunger för full hals. Det låter ganska bra. Men hon störs av...
Vänta;
Fåglarna, de kvittrar, vilket sabla oväsen, när just hon ska sjunga!




Bunden vers av Mim
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-20 07:36



Bookmark and Share


  danne //
Man kanske kan samverka, ni behöver en dirigent som noga kan överblicka läget.

Sången måste var enormt vacker förstår jag.

spännande text Mim
kram
danne
2019-01-20

    Roger Runkar Ragnar
Ugglan skogens bryton hoar, även duvan har lite bas i stämman.
Vet ej riktigt hur den uttrycker sig.
Skrattmåsen för bara ett jävla oväsen, ungefär som att snabbt dra med frigolit på en fönsterruta.
Den skrattar definitivt inte.

Skator och kråkor kraxar lite som gamla piprökare.

Sen har vi sångsvanen och knölsvanen som faktiskt sjunger, även om på ett väldigt bissart sätt.


Det finns fler fjäderfän att författa om.


Dr Sånglärka
2019-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Mim