Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sydpolish Kaffe, lite Svengelska där, men vad fan!

Sydpolen smälter.
Kaffets balans smakar bra.
Men hur är det på ytan?

I dess bruna djup, dess djupa mörka sken,
Syns små fläckar med vitt.
Bara litegrann.
Det kan bero på, att hon tog mjölk i kaffet.
Men kan också vara en annalkande katastrof,
om hon siar i koppen.

Tänk om all världens kaffe, som vi dricker, hade haft magiska krafter, och varit direkt länkat, till sydpolens öde?




Bunden vers av Mim
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-20 07:46



Bookmark and Share


  danne //
Mer en frukt med bär. Fairtrade mm illa är d att polerna försvinner
här måste det göras något snabbt !
bra tankar Mim gillar
mvh danne
2019-01-20

    Roger Runkar Ragnar
Kaffe är en gröda som klassificeras som en grönsak, och sumpen slängs som trädgårsavfall.







Dr Raspberger
2019-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Mim