Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett brev

jag skriver med osynligt bläck
på ett papper som inte finns

legender om det som inte hänt
åt människor sen länge borta

om ett förborgat förflutet
och om tider som aldrig kom

adressen är suddig och udda
Atlantis, Tusen öarnas sjö

så försluter jag ett dolt kuvert
frankerar och postar det ej




Fri vers av Språk, hjärna!
Läst 194 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-01-20 08:10



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Fin! :-)
2019-01-20

  Klaus Peter Jensen
Et snyggt, bra og kreativt digt med venlig hilsen Klaus
2019-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Språk, hjärna!
Språk, hjärna!