Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill ringa

Jag vill ringa
fråga hur du mår
höra din röst
som så många gånger förr

rädslan för ditt svar
att du inte känner samma sak

mina hjärnspöken sviker
tar sig in i varje vrå och hörn

tusen scenarios
tusen hej då


Jag vill ringa,
Men kommer jag få ett svar?








Fri vers (Fri form) av Feliciaspoesi
Läst 162 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-20 09:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wooow! Så starkt skrivet. 5/5
2019-01-20

  danne //
Hjärnspöken ..
Vad lockar fram dem ? Ibland känns det som en febril verksamhet, man är aldrig ensam! De flockas de rycker i en de kräver att få uppmärksamhet där i tomrummet. Skit-jobbigt ...

Bra skrivet Felicia
kramen från mig
Danne
2019-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Feliciaspoesi
Feliciaspoesi