Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp om hopp...

Har man något kvar
av det bästa
som i en var
tills ens sista dar...

Även om det tycks
som om allt har runnit ut...
Kan det ändå finnas nå´t
i nå´n vrå då på lut
som ännu inte hunnit
att ta sig ut...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-20 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt