Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-03-31 10:39 av the wildcat (medlemsid: 79522) reviderad god morgon klokuggla kram <3


resande


Paddlarna färdas i sin kanot
över livets vatten,
liksom änder mellan dal och topp

så är det fastän alla ser det inte

det finns ingen sten så tung
som sorgen
Det finns ingen ros
så vacker
som våra minnen
de goda kramar oss varje gång
vi sjunker mot botten
----när vi når toppen
vill vi dela den

glädje och kärlek förökar sig
då vi delar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2019-01-20 11:48



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
värmer den frusne själen kram
2022-10-15

  morgonstjärna VIP
tack det värmer kram<3
2021-11-20
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP