Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lost nowhere


Soul destiny

DON'T look for
me in the crowd
come to me in
solitude
I never fit in
was never supposed
to




Övriga genrer av WyS VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-20 11:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
lagom e bäst
2019-03-17

  Lars Hedlin
Tankeväckande!
2019-01-25
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP