Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag=Vi!

Med solen är det
just det fina
den får allt
även det gråa
att skina!

Både upp ner och mer
så den emot oss alla ler...
Och oss alla: Ser!

Och vad händer
om likadant med
oss människor sker...

Att vi brer mer på
med leenden då och då
en sån dos kan ju få
att det lite lättare kan gå
för nå´n här nere
som är nere...

Det sägs ju att leende och skratt
är ju gymnastik för vår själ
och de gör ju även väl
för andra
va´gott om vi alla
så kunde vandra...

Det bästa vi har här
på jorden är ju:
VARANDRA!






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-20 12:43



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja idag är det kramensdag. Jag sänder dig en solskenskram med leende glimtar från stjärnorna som dansar med norrsken... :)
2019-01-21

  lodjuret/seglare VIP
Det partiska partiet kring i'et, kan slå sina lovar kring frieri'et, vilka i unga eller äldre tu, som man kan fångas av fru, tänk det som skälvande av kär lek fyrverkeri'et.
2019-01-21

  ULJO
Så bra slut på denna text. Briljant
2019-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt