Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANSVAR SKREV EN HYMN

 

Nu går jag i ruiner

av allt som fanns

 

letar efter vägens

mål och mening

 

medan tidens källa

sakta torkar ut

 

jag blev aldrig jag

att välja mig

 

valde andra först

ansvar skrev en hymn

 

jag sjöng den

gång på gång

 

nu går jag i ruiner

av allt som fanns




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-01-21 18:02



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Oj, många kvinnors öde!
Tragiskt och träffsäkert.
2019-02-03

  Solstrale VIP
Denna känns i hjärtat! Superstarkt skaldat!
2019-01-22

    ej medlem längre
Mycket starka, tankeväckande rader...
2019-01-22

  Fem hjärtan VIP
Din fina dikt berör mig på djupet av igenkänning !!
2019-01-21

  Niliboy
Ja, se dessa ruiner, kanske en utgångspunkt för en bättre värld eller för något bättre!
2019-01-21

  Marita Ohlquist VIP
Ser en snäll och hjälpsam människa som stöttar andras liv medan det egna faller samman.

En generositet med förödande konsekvenser.
2019-01-21

  Feliaxel VIP
"Nu går jag i ruiner av allt som finns"
Sorglig läsning som berör
2019-01-21

  Öknens Ros VIP
Finns där nånsin svar på de frågor man har?
2019-01-21

  ULJO
Berörande din text. Igenkännande.
2019-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP