Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trolltörntarappan skrev och lade ut texten nu i helgen och här är min kommentar. För uppgift, se datum. 2019 01 20. Rimski-Korsakov nämnd kompositör då det gäller klassisk musik, numera på skiva även.


Kritik på en text (1807) rim ski utan korsa kov







Kul hur som helst lek med orden,
liksom historien samt känslan syns vorden,
minne av sagans värld o lynne,
känslan o lusten att diktera i vart kynne,
som i matväg o dryck dukade vore borden.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-20 16:08



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Finfint (b)ordat!!
som vor(d)e det en diktigt väl(gj)ord kommentar, tack :-)
2019-01-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP