Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arla februaristund

Fotbäddar skållas i det isande havsbrynet
För visst låter man sig skållas?

Under ett antal ögonblick leker ansiktet i det svidande månljuset.
Förirrat.
Förirrat är antalet och i det sinistra tidsfördrivets rus
accepteras vindens burdusa invit.

Här, ett förgånget samtycke

Fallandes, ett med dignitetens aningslösa vakuum
Fallen, den övergivna flaskan i höggräset; vindens melodiska offer.

Där, en alldeles eterisk lycka.



Låt mig falla Där, i arla februaristund.




Fri vers (Fri form) av Philip K
Läst 152 gånger
Publicerad 2019-01-20 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philip K