Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man ännu inte insett att hjärnan skapar illusioner utav ens innersta behov...


Lyckligt ovetandes


En blick mottagen i slowmotion,
stjäler allt mitt förnuft.
Hjärtslag så höga,
slår fortfarande av förväntan,
sökandes efter ett rus,
utan beroende och bieffekter.

Orden du gång på gång försöker säga
kvävs i ett Öronbedövande brus.
Dess tydliga budskap,
går mig alltid lika obemärkt förbi.
så här står jag som ett fån framför dig,
leendes och fylld av lyckliga känslor inuti
fast du nyss skrikigt ut med hela ditt kroppsspråk,
"det kan aldrig bli vi."

Din sanning förblir osagd inför mig.
Inga ord kan blockera mina känslor nu,
Inte i detta stjärnklara tillstånd.
Så Snälla, tvinga mig inte att gå mitt itu,
med förhoppningar så höga.
Låt mig få njuta utav ögonblicket,
lyckligt ovetandes om att jag nyss förlorat,
det som håller mig vid liv.
Lyckligt ovetandes om,
att jag inte ens hade en chans....




Fri vers (Fri form) av Femme Fatale
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-20 16:13



Bookmark and Share


  danne //
Som bubblor som plötsligt spricker !
Så upplever jag denna känsla när jag läser denna, lika så en bra berättande ton finns här som kommer fram här!
2019-03-06

  HerrGanz
Jag gillar det här. Du förmedlar en allt för bekant känsla väldigt stiligt.
2019-01-20
  > Nästa text
< Föregående

 Femme Fatale
Femme Fatale