Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

såg idag


vindfåglar måla strimmor
över himlen
säg inte moln
det är alltför ömtåligt
var varsam med ordet fågel
det brinner en eld
i hjärtat
på varje vindfågel
osläckbara drömmar i själen
rör oss inte
lämna molnen ifred
ord faller
som daggdroppar
ned till jorden
uppenbarar det fördolda
så det växer i vårt inre

av egen kraft




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2019-01-20 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP