Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

is, men

nakna grenar pekar mot vinterns himmel
en tunn hinna is täcker markens pölar
pudersnö över gräs och bruna löv

men buskarna pirrar av glädje
de sväller knoppar
av glad förväntan




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-20 22:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt skrivit!
2019-01-25

  KattenKin VIP
Vilken vacker liten text!
2019-01-22

  lila fjäderblomman VIP
Jaa.. härliga vårtider att vänta
2019-01-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin naturlyrik! Våren i annalkande snart.
2019-01-21

  Marita Ohlquist VIP
Snart är den efterlängtade våren här, ser fram emot det!

2019-01-21

  Kungskobran VIP
Snart spricker livet ut
en glädje utan slut
tills vintern är här igen
med den bistra kölden

Fint gestaltat av dig
2019-01-21

  ULJO
Må det vara våren som vaknar
2019-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP