Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motivation.

Hur ska man ta sig ut när det känns som det aldrig får ett slut?
Motgång efter motgång, mörker och demoner, hjärnan skriker efter hjälp.
Man vill att någon ska höra ens tysta rop på hjälp, man önskar o hoppas in i det sista.
Det finns få som faktiskt hör ens tysta rop, och de som hör, de vet.
Men hur hårt det än låter så kommer inte hjälpen fören man är mottaglig för den, då spelar det ingen roll hur mkt man än skriker för det är bara en själv som kan rädda sig själv.
Man måste hitta viljan o motivationen för att ta sig igenom alla hinder som står på vägen.
Och även där är det bara sig själv man kan fråga, allas öden är olika o därför kan ingen annan rädda dig, än dig själv.
Det finns oftast folk som är beredda att finnas som stöd o råd efter vägen, och mitt bästa tips;
ta vara på de personerna.

Som Uno Svenningsson sjöng;
man hittar alltid svaren där i botten av oss själva.

Så sant som det var sagt.

Jag nådde botten o kämpar mig upp, för där nere vill jag aldrig va igen. Usch o fy fan vad det var tragiskt o mörkt.

S. Turesson




Fri vers (Prosapoesi) av S.Turesson
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-20 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.Turesson
S.Turesson