Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuva hämnd

Städar mina grå nerver med blekmedel
så att de kan skina lika vita som tänderna mot hennes gamla hy

redo för blixtnedslag
redo som håv
för hennes bitande lovsång av världen

håller en arm utsträckt
inget nuddar längre hjärtat
och det är bra

samlad jag är som i ett tigersprång
och ett tidevarv till
innan det äntligen blir min tur

att le









Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-25 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP