Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tegelstenen!

Det här är en bok, dvs . Tegelsten, i allmänt tal. Bok med MÅNGA sidor!
Det här är Vin, en s.k. Tegelsten, ty Vin kan vara tegelrött har jag hört.
Det här är en tegelsten, en röd sådan.
Men jag minns det som om det var igår...
Med dem kunde man kuva asfalten , genom dess tegelröda färg, som gjorde avtryck!




Bunden vers av Mim
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-21 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim