Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer än Lotus!

Sitter så att sittbenet känns bekvämt.
Venusberget pekar mot, jag vet inte var...
Men all kärlek till henne.

All kärlek? Är det detsamma som all respekt?
Så skönt att sitta i sitt naturliga tillstånd.
Sitt lotus-sittande jag!

Vad kan man göra i Lotus-ställning?

Jag funderar...
Medan jag funderar, syns prickar i skärmen för messenger, för det som jag skriver till mottagaren.
Någonting är på gång, med andra ord!

Jag funderar, Jag fungerar, alltså finns jag!




Bunden vers av Mim
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-21 01:19



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Bestiger berget !
2019-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Mim