Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snubben

 

 

jag känner en snubbe 

han är inte nån gubbe 

 

humor till tusen han har

trodde inte han var

 

sådan skojfrisk och härlig

ändå vara så rak och  ärlig

 

med orden han leker

ibland dem smeker 

 

var han får allt ifrån en gåta

kanske han suttit i en kåta

 

likt schamanen mediterar

över livet funderar

 

ja, mycket ryms i hans tankar

där han går och vankar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-21 10:21



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat om en härlig människa!
2019-01-21

  Kungskobran VIP
Spännande människor möter man från de mest oväntade håll

Fint formulerat av dig
2019-01-21

  Bodingen VIP
Finfina rim om en ovanlig snubbe
2019-01-21

  Fulbergarn
mycket med dessa ord
hjälp, stjälp och mord
poeten har fullt upp vid sitt bord
utan att vara smord
det är det som skiljer oss åt
på denna jord


2019-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP