Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomt? Fyll på!

Alltid ha som mål
att fylla varje tomt hål
direkt med fler mål...




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-21 10:39



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Solskenskram på denna!
2019-01-21

  ULJO
Klokt
2019-01-21

  lodjuret/seglare VIP
Men i butik gärna kasse, handla mat med Evert o Frasse, i hörn av kung och gata, så en slipper att knata, om di blott närhet har till en masse...
2019-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt