Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Du och jag=Vi! Av Ewa-Britt Nilson. Bilden är från sommartid ett soldränkt Upplands Väsby för någon tid sedan, nere vid stationshuset till. Det som brann ned 2038.


Kritik på en text (1851) rimligt





Det partiska partiet kring i'et,
kan slå sina lovar kring frieri'et,
vilka i unga eller äldre tu,
som man kan fångas av fru,
tänk det som skälvande av kär lek fyrverkeri'et.





Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-31 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP