Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skänker en tanke som försjunken ibland, som minnen från sol och strand, hågkomster från eget förr, så gläntar känslor på ens dörr, som glömt mellan bild och färgad rand.


Veckans lilla blänkare, tänk en sådan väl tänkare





Middag jag ätit en gång,
det var fisk till närhet av sång,
sådan kan en bjuden vara,
att blott två är en liten skara,
om barnets far ej då är vrång.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-21 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP