Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utan allt utom min andetag

 

Utan skor
Utan strumpor

Utan byxor
Utan underbyxor

Utan skjorta
Utan jacka

Utan liv!
Utan sömn!

Utan kärlek!
Utan dröm!

Utan pengar!
Utan förmögenhet!

Utan skydd!
Utan hem!

Utan allt!
Utom mina andfådda andetag!

Lämnade allt liv jag hade i Irak och flytt för livet
Flytt IS Allah och hans krav på mig

Fann IS!
Styr och bygger sin enda IS värld från väst länderna 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 171 gånger
Publicerad 2019-01-21 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP