Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2008


a pair of lips now

a pair of lips now
apocalypse later




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-21 14:02



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Och en kram på kramensdag idag! Solskenskram!
2019-01-21
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP