Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övermannen



Han växte upp på Internet
Med liten kontakt till
den tråkiga Moder jord

Det bästa han visste
Var att hata fiender

Och försöka ta livet
av dem på olika sätt

Genom att skoningslöst
Besegra dem i olika spel


Han mognade och blev
Till en mycket omtalad

Älskad uppburen och
även
Hatad förtalad politiker

Som modigt försvarade
sitt Land och dess
Nationalistiska intressen

När andra politiker
Tystfegt vek ner sig


För det bästa han visste
Var hat och fiendeskap

Och en längtande Folkmassa
utvalde honom till den store
Ledaren

För att han så orädd stod
upp för saker och ting

och tordes säga sanningen


Den fega ovetande folkmassan
han så djupt föraktade

För att de inte förstod
sig på Spelets regler

Finn o besegra din fiende!

Det som han lärt sig av allt
spelande i cyberrymden

Som han lät överföra
och som ju stämde så

Kanon bra in på det
verkliga livet






Fri vers av Sefarge VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-01-21 15:56



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
De vassa armbågarnas polemik leder
oftast till framgång om ingen ifråga-
sätter syftet...om det är gott eller ont.

Bra text!
2019-01-27

  henke_r
Applicerbar på mången auktoriteter. Bravo!
2019-01-22

  Concordia
Dina glasögon har en knivskarp skärpa. Din penna raspar rejält. I like.
2019-01-22

    ej medlem längre
Bravo!Utvald text för mig...
2019-01-22

  KattenKin VIP
Känns sorgligt nog väldigt
verklighetsförankrat.
Bra text.
2019-01-21

  objekt3
Rätt snygg kejsarkritik
2019-01-21

  Kungskobran VIP
Härlig satir med svung
2019-01-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Satir med klös!
2019-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP