Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRYCK ETT -TRYCK TVÅ

tryck tre
tryck fyra
Tyvärr fullt i kön

Återkom nästa dag

 

Borta på kurs


återkommer 

till veckan

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-21 16:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA all den väntan ....
2019-01-25

  Jan Widströmer VIP
Din plats i kön är 52. Tack för att du väntar. Bortkopplad mänsklighet.
2019-01-22

  Solstrale VIP
Det står,still, för man behåller sin plats i kön, plats 115 vill man ju inte alltid ha...
2019-01-21

  Feliaxel VIP
Det är för mycket teknik och för lite mänsklighet
2019-01-21

  ULJO
Låter som Försäkringskassan eller någon annan statlig myndghet
2019-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP