Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, jag Har läst Alfons Åberg för mina småttingar - alla tre ... ... Men Ska Bara ... är inte någonting som han har patent på ... - Inte i februari 2013 när detta publicerades här tidigare och heller inte nu i januari 2019


Ska bara ...

... läsa morgontidningen
som kom vid halv fyratiden ...

... kolla om någon kommenterat
på mina texter ...

... besvara några mail ...

... ta en cigg och fixa en kopp kaffe ...

Och då får jag förstås inspiration

... som bara måste få utlopp först ...

... innan jag kan komma till ro 
för att återknyta bekantskapen
med kudden och täcket igen ...

Finns många fler saker och ting
här omkring som bara pockar på
att bara lite av min uppmärksamhet få ...

... Saker och ting
vilka egentligen
betyder absolut ingenting
men som likväl
lyckas få tiden att rinna iväg
tillräckligt långt in på den nya dagen
för att den övriga verkligheten i mitt liv
bara ska ha min uppmärksamhet ...

... bara för att ...

Tror dock det finns
en ganska enkel förklaring
till att jag har så svårt för att sova
under den mörka delen av dygnet ...

Ty när jag tänker tillbaka
på den tid när jag hade mer normal 
dygnsrytm och verkade mer på dagtid
så var förutsättningarna, efter vad jag minns
sådana så som till exempel att
det fanns någon vid min sida 
dag som natt ...

... Även om det inte alltid var
någon som fick mig till att
gråta alla mina tårar
och
skratta alla mina skratt ...

Nu ska jag dock bara 
några få ytterligare morgonbestyr avklara
innan jag låter kudde och täcke
ta mig på ren utmattning ...

Längtar så innerligt efter dig
som är ämnad för mig
och kan lova att du 
kommer att få all min uppskattning
också för att jag inom mig vet
att du inte kommer att få några problem
med att få mig i säng i tid
för en mer normal ''nattning'' ...

Det är liksom mycket mysigare då
när man kan krypa ner tillsammans båda två ...

 

 

________________________________________
Nu i januari 2019 ser det ut som om och känns som
om min affirmationsprocess börjar ge önskat resultat ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-01-21 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP