Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ler sina falska leenden i enad klappamedhårs grupp

Vilka clowner som trädde fram på scen idag och
det är dessa rödnäsade som har förstört mitt fosterland
spåren efter dem är så förödande så extremt hemska
att man inte tror det är sant att se dem stå där igen
och ler sina falska leenden, i enad klappamedhårs grupp
nu kommer de fortsätter köra ner landet ännu mera
inga gränser bara vidöppet att komma hit och ta för sig
skattebetalarna fortsätter slita ihjäl sig och tvingas betala
den lilla mannens diktaturpiska slår hårdare och hårdare
välfärden skulle ju krossas och där är vi nu, dagens sanning
man undrar vad de tänker med, för någon intelligens verkar
inte vara den drivande kraften, inte heller förstånd kunskap
orden räcker inte till att beskriva detta nygamla gäng
de har visat vad de går för, man skakar bara på huvudet
men agendan verkar ju att köra landet till havets bott
förstöra förgöra förinta yttrandefriheten och demokratin
ändra om ta bort förminska sudda ut, är deras ord
nu kommer marken skaka rejält, så även smådjuren flyr
det verkar som många vill, ty ännu oroligare tider väntar
tro inget annat, tro inte på deras flosker och lögner
det är de mycket bra på, till dem säger jag hej då
vi som vill rädda lilla Sverige, och få det på fötter
fortsätter kämpa hårdare, emot dessa små nötter
de ska inte tro att vi ger upp, eller tystas ner
vi ökar volymen, mycket mycket mer!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-21 18:03



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåder!
2019-01-22

    ej medlem längre
Makten korrumperar - som vanligt!
Snart är det dags för maktskifte. När folket ser vad Löven & Co ger!
2019-01-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP