Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väderkonsekvens

Vita flingorna
Faller sakta mot marken
Ryggskott resultat




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-21 18:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Just det.
Hata snö!
2019-01-21

  Öknens Ros VIP
Vacker vy med konsekvenser! :-/
2019-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén