Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gamla orangeriet

Stolt och tyst väntar ruinen
invid de glömdas landsväg
Djupt under sitt snötäcke
vilar det förflutnas fröer
Ömt gömda av jorden
Genom fönstrens saknade glas
skymtar nutiden
med sitt sällsamma sorl
Murens sprickor
sträcker sig mot himlataket
Sökande den varma solkyss
som ger liv
åt det som slumrar




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-21 19:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert!
2019-01-24

  Boneyfrank VIP
Det var en bra och välskriven dikt som harmoniserade och satte sig direkt.
2019-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP