Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dumpad

Du är lycklig nu,
Med en yngre fru.
Du är lycklig nu,
och det älskar du.

Men det är mig du ringer,
och frågar om försäkringar,
Och livets existens.
Det är lyckan du känner,
När du vet jag mår som sämst.

Det är jag som lämnade dig,
Men du tycker att du vann.
Du är lycklig nu, det suger som fan.
Jag mår lika dåligt då som nu,
lika vilsen och skör.

Du ringer mig, men när jag
Ringer dig tycker du att jag stör.




Bunden vers (Rim) av SellwiN VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-01-21 19:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Välfunnet om den obalans som kan uppstå vid en separation. Och rim som känns fräscht..
2023-03-24

  danne //
Vilsen kan även bli klarsynt.
2019-01-25

  danne //
Vilsen kan även bli klarsynt.
2019-01-25

  Feliaxel VIP
Tyvärr vanligt idag
2019-01-22

  ULJO
TRÅKIGT
2019-01-22
  > Nästa text
< Föregående

SellwiN
SellwiN VIP