Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till låns

 

stillastående

vid vägs ände

resan den var din

men inte längre.

 

betraktaren

jag

vid sidan av

konstaterar

att allt ditt har

gjutits bränts

till din unika

tegelsten

 

själv är jag utanför

mitt i mitt

ännu föränderliga

jag hör

vattenvirveln

i mitt avlopp

forma en spiral 

och tas emot

av underjorden

full av magma

till dess

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Per Rydberg
Läst 356 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-01-21 20:03



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Styrka och kraft i raderna!
2019-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg