Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sömnlösa nätter

Pianots mjuka ton

Min hjälp
Genom sömnen
Jag inte bär

Toner utan ord
Vackert som vi lär

När trygghet försvann
Världen föll över mig

Då fann jag mitt piano
Och pianots magi

När sömnen bedrar
Då flödar musik

Kanske om turen är här
Somnar jag till det
När det skulle vart du

Att föreställa din trygghet
När sömnen brister
Tangenterna som svävar





Fri vers (Fri form) av Feliciaspoesi
Läst 126 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-21 21:45



Bookmark and Share


    Bo Malte
fint...
2019-01-24

    ej medlem längre
Så vackert! Imponerande!
2019-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Feliciaspoesi
Feliciaspoesi