Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Armarna känns längre

Med fingertoppar över ditt ansikte

känner jag dina år

En ungdoms släta panna

En medelålders allvarliga läppar

Den djupare blicken i en själ som varit med 

Armar känns längre...

Huden mer ömtålig

Benen gått en bra bit 

Håret grånat

Leder gnisslar

Men minnen och drömmar är starka nu

Ser mönster och känner igen mänsklighetens variationer

Gör slutsatser som ingen vetenskap drar nytt av

mer än jag

Tack kropp att du bär livet

Lite till.

 

 




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-21 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP