Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Split vision


Split vision

Aha. Aha, detta var ännu en typ av instrumental dag, nånting fattades nånting som var jag.
Ej närvarande ej substansiellt kvarvarande immunitet vunnen emot kravställande jag springer på tårna det är min nya metod de blir bättre flyt å när du testar nya metoder lägger folk ord som mod på dig å axlarna blir tunga som efter onödigt stor tro på dig.

Det finns mer för oss förstås hur skulle sakernas tillstånd annars tolkas o förstås skulle detta vara allt ALDRIG jag argumenterar in i döden finns inte tanken hos dom föder jag den.
Våga splitta din vision våga anamma Visioner med alldeles för stora ambitioner.
Anamma THC för o våga se de du inte kunnat se du e me mig nu.

Herregud du e med mig nu. Vi är exemplet på att ekvationen går jämnt ut.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Daniel Erik Gustav Svärd den Tredje
Läst 140 gånger
Publicerad 2019-01-21 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Erik Gustav Svärd den Tredje