Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Uti mitt blod, mina andetag, uti mina drömmar och tankar

 

 Minnet av Dig

lever fortfarande i mig

Du värmer mitt hjärta

och viskar ömt

glöm mig

ej

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-01-21 23:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla som känns och berör!
2019-01-25

    Peter Söderqvist
Vackert. Kärleken lever i texten.
2019-01-25

  aol
Så fint skaldat
2019-01-22

  M:tin
Kort men ändå så fin.
2019-01-21

  Fem hjärtan VIP
Fint, berörande och skickligt tecknad dikt!
2019-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP