Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiggartriggar

 

Somliga tigger i nöd
vissa ljuger för stöd
b
lev igår kallad snål
i snyltares spörsmål

jag väljer ej bidraga
till den fejkade svaga
sade till denne snobb
klipp dig skaffa jobb

styrt i brottssyndikat
sitter där med sitt fat
säger sig utblottad är
mot våra resurser tär

de som skänker i cash
stöttar bovs kommers 
ni som utnyttjar i kris
åk hem kom ej i repris

  






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Bodingen VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-05 01:39



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Bakom fasad döljer
andra som följer
på kö de står
de vet de får
kosing från allmänheten
här finns tryggheten
inga lagar mot tiggeri
bara mot bedrägeri

2019-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP