Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Introt till min pågående novell.


Ond cirkel

Hans mun var torr när han vakna tillskillnad från kudden som konstigt nog var blöt av hans dregel.
Han hade somnat på soffan igen.
Precis som han gjorde kvällen innan det, veckan innan det och de senaste månaderna. Sängen var nu bara en plats att dumpa av kläderna på innan han gick till duschen, även fast det nästan aldrig hände.
Rummet luktar instängt och är mörkt då de små fönstren som finns i hans förändras källare är övertäckta med nu solblekta handdukar.




Prosa av idomin
Läst 257 gånger
Publicerad 2019-01-22 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idomin