Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnoliv, livs-kiv med kliv

 

Hon, kvinnan, har en ny ram.

Det är fullt möjligt att inte allt 

får plats. 

 

Hon, den där kvinnan, vet att 

hon är i en helt ny värld och 

hon sjunger en ny sång 

 

Hon, den här kvinnan inser allt

om världen hon lämnat. 

Hon minns ...

 

 

Kvinnan, hon, har en hand att 

sträcka ut men inte till alla. 

 

Hon lever värdefullt och i hennes

kvinnoliv har en ny pusselbit så 

lagt sig tillrätta. 

 

I hennes närhet...

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-01-22 08:07



Bookmark and Share


  stefan.g
Fantastisk! Blottad kärlek som ropar efter djup. Till en hymn, där ett ackord i dess samstämmighet (finns).

Tack för läsningen! Mycket bra skriven.




2019-01-22

    ej medlem längre
Man kan ana, man kan gissa att den där pusselbiten som "lagt sig tillrätta" är hennes kärlek.
2019-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP