Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frigörelsens väsen

Frigörelsen
utan stora gester
Vill inte
förgöra
eller
omöjliggöra
Starkare än så
är dess väsen
Bygger hellre
broar
än river murar
Öppnar hellre
upp
Mot egna
nya
förhållningssätt




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-22 11:09



Bookmark and Share


  Guldstrimma
Förändringen börjar inom oss själva. Fint skrivet.
2019-01-27

  Larz Gustafsson VIP
Nästan lika duktig som duktighetsministern nedan.
2019-01-22

  Gunnar Hilén VIP
Du har ett avslappnat sätt att närma dig djupet....utan pekande fingrar och förnumstighet, vilket man måste beundra. Du visar vad du ser. Utan att värdera och upphöja.
2019-01-22

  Larz Gustafsson VIP
För mig har frigörelse inneburit att bränna broar.
2019-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP