Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAD ÄR DET

för fel
på mina knäppta händer
när ingen hör

Har sänkt mitt huvud 
i bön
men ser ingen
förändring

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-22 11:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berör och känns
2019-01-25

  Feliaxel VIP
Svårt när ingen varken ser eller hör
2019-01-22

  ULJO
Ingen kan bli bönhörd. Eftersom ingen lyssnar.
2019-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP