Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men droppar sipprar ut


Längs kant från mörkbrun iris
..Utan slut

Många är de
Salta blöta ensamma
Rullar de

Ner längs kinden och halsen
Det finns inga stopp
Och inga hastighetspoliser med näsdukar och ord
Finns där
Att stanna dem




Fri vers av Hanna S
Läst 272 gånger
Publicerad 2006-06-19 19:14



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
om detta är hur du avreagerar dig så gör du det kocentrerat och mycket bra..
sälta finns.
2006-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Hanna S
Hanna S