Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackert - Haiku

 

 

pin up det vackra

pinuppan på väggen där

fångar männens blick




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-22 17:35



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Smart reklam i plåt på 50/60/70-talet, många däcktillverkare hade pinuppor, t.e.x Continental, skitsnygga och satt b.l.a på lastbilarna fram i grillen, en i fint originalskick idag kostar från ca 3000 spänn och uppåt.
2019-01-22

  Kungskobran VIP
Pinuppan på väggen där
den håller jag kär

2019-01-22

  Per Drysén
Längre, var det jag menade
2019-01-22

  Per Drysén
Inte acceptabelt länge
2019-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP