Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RIMNÖ(R)D

Dagens bästa rim på Platon
tycks bli Farao Echnaton.
Kanske först i morron bitti
får jag rim till Nefertiti.

Rim är svårt på bara o-ljud,
därför kan en Farao-gud
bli ett nödrim med en bra ton,
som kan passa hop med Platon.

Måste jag bli bortåt nitti,
innan rim på Nefertiti,
Platon liksom Farao
ger min rimmaroro ro?




Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-22 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP