Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig


i händers ställe

 

 

ord i sommarbrisens efterföljd

nafsar lätt i örsnibben

rufsar viskande med hårets vågspel

smekta av kindnära nonsensrim

hamnar vi varmt intill varann

 

vid vaggvisors sus

och aftonbönens vädjan

väcks den andedräkt

där himlens dimdraperi

blir till gardin och bonad

i vår egen vrå




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-22 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg