Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppfostran

Fast det är det inte så många som vet
En ointressant hemlighet
Vem bryr sig
Snart har tiden i mitt rum gått ut.

Och med min sorti tar all skit slut

Pappa säger till sin flicka
Huset här är ett hotell
Pappa vet inget om något
men säger att
Mitt lilla hus är ett hotell

Jag krossar hjärtan på rad
Tre, fyra fem
Tio ögon gråter
Men inte jag
Och inte mer

Det är en ensam kväll igen
Vill inte kyssa någons läppar
Eller röra vid din själ
Vill bara skratta lite och glömma bort
Vardag och allt som är svart och grått


Mamma älskar sin lilla flicka precis som pappa faktiskt gör
Pappa säger
Han skulle inte ångra något även om jag dör




Fri vers av Hanna S
Läst 272 gånger
Publicerad 2006-06-19 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna S
Hanna S