Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet att du är blåögd

Men när ska du ta bort dina skygglappar och se världen
som den är
Men visst är det fint många gånger att vara blåögd
Men lika många gånger, är det till besvär
Ja, jag lovar och svär

Man vill så gärna tro på allt det som ens vänner säger
Man vill så gärna tro på allt det som det står om
i tidningarna och på Tv
Men tyvärr så är oftast sanningen någon helt annanstans
Jaså, det där tror du på
Inte en chans
Så när ska du ta bort dina skygglappar som du bär på
blåögda människa?!

Ken Cassel
22/1-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-22 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel