Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte rädd för några spöken

vålnader, osynliga män eller troll
För på min omgivning håller jag alltid koll
Men om det nu skulle krisa till sig kan jag ju alltid
ringa till spökjägarna
De som genast känner av profilen på en fladdrande skugga
i dur eller moll då de kommer med spökbilen i full fart
med sirenerna på
Men själv så har jag blivit ganska så van med olika
slags väsen eftersom jag vet vilka skuggorna är
som tittar in då och då
Mina egna hjärnspöken vill jag nästan påstå...

Jag är inte rädd för några spöken!

Ken Cassel
22/1-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-22 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel