Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med musiken i blodet

dansar jag av mig plagg efter plagg för dig
min älskade vän
på det runda vardagsrumsbordet
Ja, i hopp om att du ska tycka om min show
Wow Wow Wow

Medan jag vickar på stjärten och höfterna försöker jag
hålla in magen för jag vill att du ska se mig
som en smärt en
Inte en tjockis
En som du vill ha doppad i choklad
En som kommer få dig under hela kvällen och natten
att skratta och må riktigt bra
För det räcker visst med att jag ler för att du bara ska
vilja ha mer och mer
För efter det så klappar du båda händerna då man kan
se att du är riktigt glad

Med musiken i blodet sjunger jag nu på det runda
vardagsrumsbordet i full extas
Mina tankar är redan någon annanstans
Så snart min älskade vän kommer jag att komma in
i den andra andningen
I en helt ny fas
Så var snäll och ta bort denna vas ifrån bordet innan den
slår i golvet och går i kras

På det runda vardagsrumsbordet kan allt hända
och ske
Och jag kan lova er att det händer, bara ni följer med...

Ken Cassel
22/1-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-22 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel